Fizetési módok

Fizetés:

  • utánvétes fizetés készpénzzel
  • fizetés átutalással

Szállítás:

  • futárszolgálat

Szállítási költség 6.000,00 HUF -tól

Adatvédelmi politika

Személyes adatainak védelme

A honlapunk látogatása során böngészője tárolni fog sütiket. Ezek a sütik egyrésze nélkülözhetetlen honlapunk működéséhez, más rész statisztikai adatok gyűjtéséhez szükségesek.

Az Ön személyes jogait tiszteletben tartva, rendszerünkben lehetősége van bizonyos sütik letiltására, melyet itt tehet meg.

Feltétlenül szükséges sütik

Ezen sütik nem kikapcsolhatóak

Ezek a sütik ahhoz szükségesek, hogy a felhasználók böngészhessék weboldalunkat, használják annak funkciót, ilyen pl. a bejelentkezés, rendelés (kosár kezelés) vagy tárolják honlap beállítását. Ezek a sütik nem alkalmasak az Ön személy szerinti beazonosítására, nem gyűjtenek információkat Önről.

Statisztikai sütik engedélyezem

Ezek a a harmadik féltől érkező sütik lehetővé teszik számunkra hogy információt gyűjtsünk arról, hogy a látogatók hogyan használják weboldalunkat, így segítve minket a weboldalunk folymatos fejlesztésében a látogatóink felhasználói élményének javításában. Ezek a sütik nem alkalmasak az Ön személy szerinti beazonosítására, az adat gyűjtés teljesen anonym módon történik. (IP címek is anonimizált formában kerülnek feldolgozásra). Ezen célunkhoz a Google Analytics rendszerét használjuk, melyről részletes információt talál a sütikről szóló tájékoztatónkban.

További információk

Ide kattintva olvashatja el a fent sorolt sütik részletes leírását.

Ide kattintva olvashatja el adavédelmi tájékoztatónkat.

 

 

A MENTÉS-re kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket és engedélyezni hogy weblapunk a fenti sütiket alkalmazhassa

 

 

 

Mi is az a süti?

A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor Ön egy webhelyet látogat meg. A sütik számtalan funkcióval rendelkeznek. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, felhasználásra kerülnek pl. az online bevásárlókosarak használatakor, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.

Milyen sütiket és mire használunk és milyen célból?

információ gyűjtése azzal kapcsolatban, hogyan használja Ön a weboldalt - annak felmérésével, hogy weboldalunk melyik részeit látogatja vagy használja leginkább, így megtudhatjuk, hogyan biztosítsunk Önnek még jobb felhasználói élményt, ha ismét meglátogatja oldalunkat

weboldalunk fejlesztése

az Ön navigációjának megkönnyítése weboldalunkon és annak funkcióinak használata során, így biztosítva a zökkenőmentes felhasználói élményt

automatikus bejelentkeztetéshez szükséges süti

kapcsolat felvételi kérdőívek automatikus kitöltéséhez szükséges azonosító sütik

közösségi médiák által elhelyezett sütik

Feltétlenül szükséges, átmeneti/munkamenet (session) sütik

Ezek a sütik ahhoz szükségesek, hogy a felhasználók böngészhessék weboldalunkat, használják annak funkciót, pl. többek között az Ön által adott oldalakon végzett műveletek megjegyzését egy látogatás során, ilyen pl. a „bejelentkezés” funkció. Ezen sütik érvényességi ideje kizárólag az Ön aktuális látogatására vonatkozik, a munkamenet végeztével, illetve a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépéről.

Ne feledje, ezen cookie-k alkalmazása nélkül nem tudjuk garantálni Önnek weboldalunk használatát.

Használatot elősegítő (állandó) sütik

Ezek lehetőséget biztosítanak számunkra arra, hogy megjegyezhessük a weboldalunkkal kapcsolatos választásait, ilyen pl. hogy Ön már elfogadta a sütikről történő értesítésünket, automatikus beléptetés lehetősége (ha Ön kéri), vagy annak a biztosítsa hogy a különböző kapcsolat félvételi/érdeklődési űrlapok „emlékezzenek” Önre (ha Ön kéri). Ennek időtartama attól függ, hogy az Ön böngészőjében milyen beállítást alkalmaz, vagy 365 nap az utolsó aktivitástól számítva.

Közösségi médiák által elhelyezett sütik

Oldalainkon Önnek lehetősége van termékeinket, akcióinkat és egyéb információkat ismerőseivel megosztani különböző közösségi médiákon, E-mailben, stb. Ehhez a funkcióhoz az AddThis rendszerét használjuk. Az AddThis információ gyűjtéssel kapcsolatban helyezhet el sütiket, de ezek nem alkalmasak az Ön beazonosítására. További információk: http://www.addthis.com/privacy

Ezen kívül felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben weblapunkat vagy egy részét megossza valamely más szolgáltatón keresztül (facebook, linkedin, pinterest, whatsapp, viber, stb.) azok a folyamat során elhelyezhetnek sütiket.

Teljesítményt biztosító sütik

A Google Analytics sütiket arra használjuk, hogy információt gyűjtsünk azzal kapcsolatban, hogyan használják látogatóink weboldalunkat. Ezek a sütik nem tudják Önt személy szerint beazonosítani (az éppen használt IP címet is csak részben rögzítik), olyan információkat gyűjtenek, mint pl. hogy melyik oldalt nézett meg a látogatók, a felhasználó a weboldal mely részére kattintott, hány oldalt keresett fel, milyen hosszú volt az egyes munkamenetek megtekintési ideje, melyek voltak az esetleges hibaüzenetek - mindezt weboldalunk fejlesztésének, valamint a felhasználók számára biztosított élmények javításának céljával. Amennyiben Ön nem szeretné, hogy a Google Analytics a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje, telepítse böngészőjébe az ezt blokkoló kiegészítőt (Google Analytics blocker vagy AD blocker).

A Google Analytics sütikkel kapcsolatos további tudnivalók érdekében kérjük látogasson el a Google Analytics lapjaira.

Sütikkel kapcsolatos információk: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Általános információk: https://www.google.com/analytics

Hogyan ellenőrizheti és hogyan tudja kikapcsolnia a sütiket?

Minden modern böngésző engedélyezi a sütik beállításának a változtatását. A legtöbb böngésző alapértelmezettként automatikusan elfogadja a sütiket, de ezek általában megváltoztathatók, hogy megakadályozza az automatikus elfogadást és minden alkalommal felajánlja a választás lehetőségét, hogy szeretne vagy nem sütiket engedélyezni.

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel a sütik célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése vagy lehetővé tétele, a sütik alkalmazásának megakadályozása vagy törlése által előfordulhat, hogy felhasználóink nem lesznek képesek weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében.

 

Minden modern böngészőben talál információkat a „Segítség” menüpontban, arra vonatkozólog, hogyan tudja tiltani, engedélyezni, korlátozni a sütiket.

 

 

 

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

 

1) A tájékoztató célja

 

A jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a Capelli Kft (székhely: 3525 Miskolc, Közdomb u. 9., cégjegyzékszám: 05-09-004539, adószám: 11385301-2-05 – továbbiakban mint Szolgáltató ) által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a társaság adatvédelmi és adatkezelési politikáját, valamint biztosítsa az érintett személyek jogainak tiszteletben tartását a személyes adatainak feldolgozása során.

A Szolgáltató a www.italpro.hu (továbbiakban mint Webshop) címen webshopot üzemeltet, melyen az érdeklődők, látogatók, regisztrálók, vásárlók és hírlevélre jelentkezők és vásárlók személyes adatait kezeli.

 

 

 

2) Adatkezelő megnevezése

Az adatokat a Szolgáltató kezeli:

Név: Italpro.

Pondex Kft (ItalPro - Iroda 32), 1142 Budapest

Erzsébet királyné útja 57-61

E-mail: italpro@italpro.hu

 

 

3) Kezelt személyes adatok meghatározása

 

3.1) Regisztráció

A webshopon történő vásárláshoz, bizonyos termékek nagykereskedelmi vagy professzionális árainak megtekintéséhez és megrendeléséhez  felhasználói fiók létrehozása (regisztráció) szükséges. A regisztráció a megrendelésekhez szükséges, így az adatszolgáltatás szerződéskötés előfeltételét képezi.

 

Adatkezelés célja: a vásárlók azonosítása, vásárlásuk egyszerűsítése, személyre szabott hírlevél eljuttatása.

Adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása (Grt. 6.§ (1) és

GDPR 6. cikk (1) bek. (a) pontja)

Kezelt adatok: felhasználóinév, e-mail cím, név, számlázási cím (név, cím, adószám), szállítási cím (név, cím), telefonszám, szakma, hírlevélhez való hozzájárulás és ahhoz kapcsolódó érdeklődési körök, regisztrációkor használt számítógép IP címe, regisztráció dátuma, biztonsági kérdések és válaszok.

Adatkezelés időtartama: a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig (felhasználói fiók törlése az ÁSZ-ben foglaltak) vagy az utolsó bejelentkezéstől számított 1 év.

 

3.2) Hírlevélre való jelentkezés

A webshopon a látogatóknak lehetőségük van hírlevélre jelentkezni, érdeklődési körük megadásával.

Adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása (Grt. 6.§ (1) és

GDPR 6. cikk (1) bek. (a) pontja)

Kezelt adatok: e-mail cím, név, jelentkezés dátuma, hírlevélhez való hozzájárulás és ahhoz kapcsolódó érdeklődési körök.

Adatkezelés időtartama: a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig (leiratkozás az ÁSZF-ben foglaltak szerint) illetve ha a hírlevélre jelentkező email címe megszűnik, hibásan működik, a rendszer automatikusan törli.

 

3.3) Szakmai kompetencia ellenőrzése

A Szolgáltató bizonyos termékkörök értékesítést, azok professzionális jellege miatt, szakmai végzettség vagy tanfolyam elvégzéshez köti. Ilyen termékek értékesítése esetén a Szolgáltató a megkéri a leendő vásárlót, a feltételek bizonyítására (oklevél vagy bizonyítvány bemutatására).

 

Adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása, hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bek. (a) pontja)

Kezelt adatok: bizonyító erejű dokumentum, azonosító szám, kiállítás dátum, annak jellege, információ közlés dátuma.

Adatkezelés időtartama: a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig (felhasználói fiókból való törlés vagy a 3.1 pontban foglalt regisztráció törlése). A Szolgáltató számára emailben megküldött vagy felhasználó fiókból feltöltött dokumentumot a szolgáltató csak annak ellenőrzéséig tárolja, azután azonnal törli a rendszereiből.

 

3.4) Tanfolyamra, rendezvényre való jelentkezés

A Szolgálató saját maga, vagy partner cégei által rendezett tanfolyamokra, oktatásokra, rendszervényekre biztosít jelentkezési lehetőséget Webshop felületén.

 

Adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bek. (a) pontja és Grt. 6.§ (1))

Kezelt adatok: név, lakcím, üzlet(munkahely) címe és neve, számlázási cím és név, email cím, telefonszám, hozzájárulási engedély későbbi felkeresésre.

Adatkezelés időtartama: a rendezvény/tanfolyam lezárásnak végéig, amennyiben a jelentkező nem járult hozzá, hogy elérhetőségeit tárolhassuk és felhasználhassuk, annak célján, hogy a jövőben értesíthessük hasonló eseményekről. Kivételt képeznek a Számviteli törvény 169. § (2) bekezdése alapján meghatározott adatok köre, melyek tárolási időtartama 8 év.

 

3.5) Sütik (cookie)

A webshop a működése során egy vagy több sütit küld a látogató számítógépére. Ezek a sütik szükségesek a Webshop teljes körül üzemeléséhez és a felhasználó kényelmének biztosításához. Más sütik (külső szolgáltatók sütijei), a webshop statisztikai elemzéséhet szükségesek (Google Analytics). A Google Analytics rendszerét arra használjuk, hogy információt gyűjtsünk azzal kapcsolatban, hogyan használják látogatóink weboldalunkat. Az alkalmazott sütik  nem tudják Önt személy szerint beazonosítani (a rendszer az éppen használt IP címet is csak részben rögzítik), olyan információkat gyűjtenek, mint pl. hogy melyik oldalt nézett meg a látogatók, a felhasználó a weboldal mely részére kattintott, hány oldalt keresett fel, milyen hosszú volt az egyes munkamenetek megtekintési ideje, melyek voltak az esetleges hibaüzenetek - mindezt weboldalunk fejlesztésének, valamint a felhasználók számára biztosított élmények javításának céljával

 

  • Rendszer sütik
    „COOKIE_GDPRSET”: információkat tárol a látogató süti beállításairól, érvényesége az utolsó beállítás után 365 nap.
    „PHPSESSID”: folyamat süti, mely azonosítja a weblapot használó eszközt, lehetővé téve a vásárlást, bejelentkezést és a webshop működését
    „cap_al”: automatikus bejelentkezés azonosítására szolgál, érvényessége utolsó bejelentkezés + 30nap.

  • Statisztikai sütik
    „_ga”: A látogatók megkülönböztetését szolgálja, érvényesége 2 év.
    „_gid”: A látogatók megkülönböztetését szolgálja, érvényesége 24 óra.
    „_gat_gtag_UA_4537172_1”: A statisztikai programot azonosítja, érvényesége 1 perc.
    További információkat talál a www.google-analytics.com webcímen.

Az alkalmazott sütik egy részét a webshopra való első belépésekor letilthatja. Az után a „Sütik beállítása” menüpontban utólag is letilthatja és törölheti a sütiket.

 

Bővebb felvilágosítást talál az általunk alkalmazott sütikről az alábbi címen

 

3.6) Megrendelések kezelése

A Szolgálató a Webshopon lehetőséget ad az általa forgalmazott termékek megrendelésére. A megrendeléseket és a számlákat a Webshop és az ügyviteli rendszer tárolja az alábbiak szerint:

 

Adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bek. (a) pontja) és Számviteli törvény 169. § (2) bekezdése.

Kezelt adatok: név, szállítási cím, számlázási cím, email cím, telefonszám, megrendelés leadásakor használt internetkapcsolat IP címe, dátum.

Adatkezelés időtartama: Online rendszerben a megrendelések 2 évig vagy a felhasználó által megadott időtartamig kerülnek tárolásra. A számlák a Számviteli törvény 169. § (2) bekezdése szerint 8 évig történnek tárolásra.

 

3.7) Technikai adatok

A Webshopot kiszolgáló webszerver biztonsági és fejlesztési okokból technikai naplót vezet minden látogatásról, melyben rögzítésre kerülnek a meghívott web címek, a látogató IP címe, böngésző információk. Az adatok 60 nap után automatikusan megsemmisülnek.

 

 

 

4) Adatokat megismerő személyek köre, adattovábbítás, adatfeldolgozás

 

4.1) Az adatokat első körben kizárólag a Szolgáltató munkatársai jogosultak megismerni.

 

4.2) A Szolgáltató az adatokat nem teszi közzé, harmadik fél számára nem teszi elérhetővé (kivéve hatósági megkeresések)

 

4.3) A Webshop üzemeltetése, rendelés teljesítése esetén külső adatfeldolgozót vehet igénybe. (pl: könyvelő, szállítmányozási cég, informatikai rendszerfejlesztők, pénzügyi szolgáltatók)

 

4.4) Adatfeldolgozók megnevezése

  • Könyvelés: Qualitax Bt. 3525 Miskolc, Toldi u. 9. 2/8.

  • Rendszergazda, webfejlesztés: Benes Gábor, 3525 Miskolc, Tizeshonvéd u. 22 X/5

  • Ügyviteli rendszer fejlesztés: InCash Ügyvitel Zrt. 1139 Budapest, Forgách u. 19.

  • Futárszolgálat: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft., 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.

  • Futárszolgálat: Express One Hungary Kft., 1239 Budapest, Európa út 12.

  • Web statisztikai elemzés: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Amerikai Egyesült Államok

  • Webhosting: Microware Hungary Kft., 1101 Budapest, Expo tér 5-7.

 

5) Adat kezelés, elhelyezés és biztonság

 

A kezelt adatok elektronikus formában történnek tárolásra a webshopot kiszolgáló serveren, melyet a Microware Hungary Kft. üzemeltet (Adatközpont: 1101 Budapest, Expo tér 5-7.) illetve a konkrét rendelések és hozzátartozó teljesítési dokumentumok a Szolgáltató üzletében tárolódnak.

 

A szolgáltató a tőle elvárható módon mindent megtesz a rendszerei, infrastruktúrája és ügyviteli folyamatai biztonságos működőse érdekében, kifejezett tekintettel a személyes adatok védelméért.

 

 

6) Adatvédelmi incidensek kezelése

 

 

AA szolgáltató minden adatvédelmi incidenst indokolatlan késedelem nélkül, és ha lehetséges, legkésőbb 72 órával azután, hogy az adatvédelmi incidens a tudomására jutott, bejelenti az illetékes felügyeleti hatóságnak, kivéve, ha az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően nem jár kockázattal a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve. Ha az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően magas kockázattal jár a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve, a Szolgáltató indokolatlan késedelem nélkül tájékoztatja az érintetteket az adatvédelmi incidensről. Az érintett részére adott tájékoztatásban a Szolgáltató világosan és közérthetően ismerteti az adatvédelmi incidens jellegét, és közli legalább a GDPR 34. cikk (2) bekezdésében foglalt információkat és intézkedéseket.

 

 

7) Érintettek jogai

Az értintett

  • kérhet tájékoztatás a kezelt személyes adatokról

  • kérheti a kezelt adatok törlését, helyesbítését vagy módosítását

  • kérheti a személyes adatok korlátozását

  • tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen

 

Kérelmeit email-ben az italpro@italpro.hu címen jelentheti.

 

8) Jogorvoslat

 

 

Az Érintett a fentiekhez kapcsolódó kéréseit, illetve közléseit italpro@italpro.hu e-mail címen, 7)

 

 

illetve a 3530 Miskolc, Nagyváthy utca 1. postai címen jelezheti a szolgáltató felé. Az

Érintett a személyes adatai kezelésével kapcsolatos jogainak gyakorlása során az adatkezelőhöz intézett kérelmének, illetve közlésének elutasítása, illetve az abban foglaltak teljesítésének elmulasztása esetén a GDPR-ban és az Info tv.-ben foglaltaknak megfelelően a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH), illetve a bírósághoz fordulhat jogorvoslatért. Ezen felül az Érintett  a személyes adatai kezelésével kapcsolatos jogainak megsértése esetén jogai érvényesítése érdekében, az adatai jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével okozott kár megtérítése iránt, , személyiségi jogának az adatai jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével történő megsértése miatt, sérelemdíj követelése érdekében a GDPR 77-82. cikkeiben foglaltaknak megfelelően bírósághoz fordulhat. Az Érintettet megilleti a jogszabályokban, a GDPR-ban és az Info tv.-ben foglalt valamennyi jog, jogorvoslati és egyéb igényérvényesítési lehetőség.

Bizonyított minőség
közvetlenül a gyártótól

Szállítási értékbiztosítás
a megrendelés teljes értékére

Saját raktár biztosítja
a magas fokú rendelkezésre állást

Ügyfélszolgálat
a megrendelés minden szakaszához

Aranyérem
a fodrászati kiállításokon

10
éves tapasztalat

150
teljesen felszerelt szalon

1200
elégedett ügyfél

6500
eladott bútor